flow your life, make the world sparkle

Over mij

Hi, ik ben Cheryll

Jouw business partner-in-crime voor online groei en succes

Waar ik super blij van wordt is om ambitieuze ondernemers te helpen meer tijd, focus en plezier te creëren, terwijl je online business blijft groeien. Zo ontstaat er ruimte om te gaan voor datgene wat er écht toe doet, zodat je impact maakt en volop van het leven kunt genieten.

Jarenlange ervaring in de eventbranche heeft geleid tot mijn specifieke aanpak waarin ik mijn liefde voor processen slim organiseren combineer met een fascinatie voor de werking van ons brein, en de impact op ons gedrag, emoties en denken.

Samen zorgen ze voor effectieve workflows en creatieve groeistrategieën die leiden tot online succes.

cheryll jager

In de flow zijn is voor mij de ultieme staat

van betrokkenheid, waarbij je je super energiek, scherp, creatief, positief en voldaan voelt. Bij Flowmotion draait het om genieten van het leven met alles wat er is, terwijl je tegelijkertijd een positieve impact hebt op de wereld om je heen.

Groeien en Bloeien. Samen Sterker

Als online business regisseur werk ik nauw samen met ondernemers om strategieën te ontwikkelen, operationele processen te plannen, marketingactiviteiten te optimaliseren, financiën in balans te brengen, technische tools te implementeren en teammanagement te versterken. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf  tot bloei komt en je alle mogelijkheden benut om succes te behalen.

Meer Tijd, Focus en Plezier – Laat het Leven Stromen

Efficiënter werken en effectieve systemen implementeren is essentieel om meer tijd, focus en plezier te creëren voor datgene wat er écht toe doet. Als online business manager help ik je om je workflows te optimaliseren, zodat je kunt genieten van een fijne balans tussen werk en privé.

Mijn Familie, mijn Basis

Mijn familie en dierbare vrienden vormen mijn thuisbasis, en ik koester deze relaties voor het leven. Groeien, verbeteren en een slimme aanpak zijn voor mij belangrijk. Ik investeer graag in mijn persoonlijke ontwikkeling om continu te leren en te groeien.

samen werken

Gek op Bouwen en Sparren

Ik ben gek op bouwen. De tijd vliegt voorbij wanneer ik bezig ben met een nieuw kastje of een Playmobil-dorp met mijn kinderen. Daarnaast geniet ik ervan om te sparren, zowel over gebeurtenissen in het leven als over oplossingen voor complexe vraagstukken in het werk. Samen vinden we de beste strategieën en creëren we nieuwe mogelijkheden.

Bouwen aan een Betere Wereld

Bij Buro Flowmotion richten we ons niet alleen op individuele groei, maar ook op het creëren van een betere wereld waarin we meer in verbinding staan met onszelf en de natuur. Samen streven we naar duurzaamheid en harmonie in onze interacties, zodat we op een verantwoorde manier met elkaar en onze omgeving omgaan.

Maak van Jouw Dromen Werkelijkheid

Jouw succes is mijn grootste drijfveer. Samen gaan we jouw bedrijf laten sprankelen! Plan nu een kennismakingsgesprek in waarin we jouw doelen bespreken en ontdekken hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Creëer tijd voor wat telt

Leuke weetjes over mij

Enorm toegewijd

ondernemen doen we ook écht samen

Mijn grootste inspiratiebron

zijn mijn twee geweldige kids en mijn partner

Slaap is heilig

je kunt me altijd wakker maken voor een lekker ontbijtje na de wekker 😉

Guilty Pleasure

ik ben dol op het verrukkelijke ijs van DaVinci in Amstelveen

Van rustig naar razendsnel

wanneer ik in de flow zit en mijn energiemoter op volle toeren draait

Innerlijke kalmte

ik maak dagelijks gebruik van de Calm-app om heerlijk tot rust te komen

Een ijzersterke mindset

dankzij mijn positiviteit, doorzettingsvermogen en passie voor kickboksen

Hi Let’s Meet

Klaar om je doelen te verwezenlijken, meer tijd, focus en plezier te creëren voor wat er écht toe doet?

Laten we samen op avontuur gaan, stap voor stap. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op. Ik sta voor je klaar!

8 + 9 =

Cheryll Jager

06 45 78 21 94 | cheryll@buroflowmotion.nl

Stel hier je vraag.