flow your life make the world sparkle

Meer tijd, focus en plezier voor wat er écht toe doet

Effectieve workflows en creatieve groeistrategieën voor online succes!  Het is tijd om je grootse plannen uit te rollen. Meer leuke klanten, minder tijd! Let’s Go.

cheryll jager

Every level has a new devil

En op jouw huidige niveau? Tijd is goud waard (en oh zo schaars). Iedere groei komt met zijn eigen uitdagingen…toch? Nou, die van jou is dat verlangen om grootser te denken, te handelen, te lanceren… en gewoon de ruimte niet hebben. Je hebt briljante ideeën, een sterk team, maar soms voelt het alsof je een one-(wo)man-band bent.

Je bent toe aan next level ondernemen.
Effectief en efficiënt.

Droom je van die rechterhand?

Iemand die precies begrijpt waar je naartoe wilt met slechts een half woord. Natuurlijk werk jij ook met waanzinnige businesscoach maar die werkt niet IN je bedrijf. Hoe fijn zou het zijn om een partner-in-crime te hebben die niet alleen luistert maar ook zelf met frisse ideeën komt. Iemand die je helpt om de kar vooruit te krijgen. Je hebt behoefte aan een helikopterblik die alles overziet en actie onderneemt voordat jij “go” zegt. Wel, tadaaaa, hier ben ik.

cheryll jager

“Don't be busy, be productive”

Zij gingen je voor

Succes met flow-methode

Een krachtige tool en bewezen verbetermethode. Hiermee verbeter je stap voor stap je werk, prestaties en organisatie zodat je structureel meer tijd en vrijheid creëert.

1. Inzicht

We starten met een uitgebreide strategiesessie waarin we een deepdive maken naar waar je nu staat en waar je naar toe wilt groeien.

2. Plan

Daarna bepalen we de prioriteiten, verantwoordelijkheden en stappen die nodig zijn om je grootse plannen waar te maken.

3. Actie

En dan is het tijd om de plannen uit te voeren en taken over te dragen zodat je tijd en handen vrij krijgt die je nodig hebt ’to get the job done’.

4. Groei

Analyseer de restulaten. Dat geeft nieuwe inzichten. Stel het plan bij, voer de acties uit en evalueer. Zo borg je structurele groei. 

De kracht van samenwerken

Geen tijd hebben is maar een gedachte of een gevoel. Je hebt zelf ongelofelijk veel invloed op de drukte in je leven. Door kleine gewoontes te veranderen krijg je zelf weer helemaal de regie terug.

On top of your game

Met jouw bruisende energie kan je de hele wereld aan en heb je  zin om te vlammen. De ideeën stromen weer, je levert topkwaliteit, en beweegt flexibel mee met alles wat op je pad komt.

Wat ik in mijn rol als online groeiregisseur voor jou kan betekenen

Sparringpartner

Met een strategische sidekick heb je een extra paar ogen binnen jouw bedrijf en een persoonlijke stok achter de deur. Je hebt een duidelijke eigen(wijze) visie en ik denk met je mee over concrete acties. Ondernemen doe je niet alleen.

Workflows & Automatiseringen

Begin je al te gapen bij het woord processen? Ik ga juist helemaal AAN. Ik kan niet naar jouw business kijken zonder de processen onder de loep te nemen. Jouw groei, kwaliteit en gemak zijn de pijlers waarop we automatiseringen finetunen.

Team Player

Als centraal aanspreekpunt ben ik er voor het VA/freelance team waardoor jij meer tijd en vrijheid hebt om AAN je bedrijf te werken in plaats van IN de uitvoer. Samen met het team zorg ik ervoor dat de dagelijkse operatie soepel doordraait en workflows worden geoptimaliseerd.

Mail, Agenda & Facturatie

De administratieve rompslomp neem ik van je over en jij focust je op de kerntaken. Ik implementeer een werkwijze waarin jij 100% kan bouwen op een systeem waarin je nooit meer een taak, afspraak, factuur of mail mist.

Salesflow

Met 16 jaar saleservaring  combineer ik de ideale klantreis met jouw groeiambitie. Samen analyseren we jouw salesproces. Met zicht op de tools, omzet, winst en kosten weten we exact aan welke knoppen we moeten draaien voor een ideale salesflow.

Project- & Event Management

Met mijn liefde voor organiseren bepalen we een winstgevend plan voor jouw projecten, lanceringen en events. Met mijn actiegerichte aanpak zorgen we ervoor dat je doelen realiseert en je échte duurzame impact maakt.

Tools & Softwaresystemen

Met complete uitrusting werk ik vanuit een eigen kantoorplek. En als het gewenst is, ben ik ook op locatie. Tijdens het eerste strategiegesprek bespreken wij welke systemen jouw bedrijf gebruikt en waarmee wij samenwerken. Verschillende tools en softwaresystemen maak ik snel eigen.
Hieronder een kleine greep van online tools waar ik mee werk:

Dit is wat het jou brengt

Focus op je doel

dankzij een concreet stappenplan weet jij exact welke acties nodig zijn om resultaat te bereiken

On top of your game

Je bruist weer van de energie, straalt plezier uit en ervaart rust in je hoofd

100% overzicht

jij zit altijd in de regiestoel en werkt met 1 systeem dat vóór jou werkt

Minimaal 8 uur tijdwinst

door slimme workflows en juiste focus

Expert status

meer impact bij je klanten door je efficiënte werkwijze en hogere productiviteit

Worklife balance

ontspannen met een fijne balans

“Ik wilde heel graag opschalen met mijn business, maar dat kon ik niet alleen. Ik had iemand nodig die voor mij meerdere processen uit handen kon nemen, maar ook strategisch met me wilde nadenken. Voor mij zorgt Cheryll ervoor dat ik mijn business kan laten groeien, dat er structuur in mijn business komt en geautomatiseerde processen, waardoor ik uiteindelijk meer vrijheid ervaren ga waar ik als ondernemer zo ontzettend naar verlang.”

Debbie Huson

Founder, VIBES

Hi Let's Meet

Maak kennis

Wil jij structureel vanuit vrijheid, focus en een slimme aanpak jouw business te laten groeien? Plan dan hier een vrijblijvend online 30-min groeisessie met me in.

Stel hier je vraag.