MEER 

Heb je grote ambities voor je bedrijf, maar worstel je met de groei?

Je bent niet de enige. Veel ondernemers bevinden zich in dezelfde situatie.

Laten we beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw doelen, uitdagingen en groeikansen bespreken. Dit is jouw kans om te ontdekken hoe je je groei kunt versnellen, wat ik hierin voor jou kan betekenen en of we de juiste match zijn.

Waarom een groeigesprek?

Strategisch inzicht: Ontdek hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt tillen met strategisch advies.

Oplossingen op maat: Bespreek je unieke behoeften en krijg op maat gemaakte oplossingen.

Samenwerking: Leer hoe we samen kunnen werken om je doelen te bereiken.

Plan hieronder eenvoudig je gratis groeigesprek via Calendly.

cheryll jager

Over mij

Als online business regisseur werk ik nauw samen met ondernemers om strategieën te ontwikkelen, operationele processen te plannen, marketingactiviteiten te optimaliseren, financiën in balans te brengen, technische tools te implementeren en teammanagement te versterken. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf  tot bloei komt en je alle mogelijkheden benut om succes te behalen.

“Cheryll is een doortastende dame en staat voor professionaliteit, focus en efficiency. Het is super fijn om samen met haar een project aan te vliegen. Ze zet graag de lijnen uit, bewaakt de deadlines met haar bekende ‘friendly reminders’ en is een echte aanpakker. “

Denise van Asch

MultiDees

MEER DIENSTEN

strategie deep dive

Strategie Deep Dive

Voor een diepgaande, persoonlijke aanpak kies je voor de strategie deep dive. Dit is een intensieve sessie waarin we jouw bedrijf grondig analyseren en op maat gemaakte actieplannen ontwikkelen om je groei te versnellen
(333 euro)

geïntegreerde teamwork

Geïntegreerde Teamwork

Als jouw groei prio is, is het tijd voor een geïntegreerde samenwerking. Dit stelt mij en mijn team in staat om samen aan jouw groei te werken, strategieën te implementeren en resultaten te boeken (min 3 maanden maatwerk)

Stel hier je vraag.